Coello enfornado de Anxo 29/Abril/2018
Trufas de Emilia 29/Abril/ 2018
Biscoito de Camilo con mazá e chocolate 29/Abril/ 2018
Crema cordobesa (salmorejo de tomate e mazá) 29/Abril/2018
Salsa de tomate 08/Febreiro/2018
Mousse de chocolate da casa dos Monstros 08/Febreiro/2018
Barcos de endivias con tzatziki de cabaciño 08/Febreiro/2018
Torta de verduras 08/Febreiro/2018
Fabes con chourizo de Xosé Lois 08/Febreiro/2018
Torta de San Prudencio de Irene de Vitoria 08/Febreiro/2018
Mexillóns á Raspa 08/Febreiro/2018
Tortilla de pan da miña tía Felicita 08/Febreiro/2018
Torta de cenoura de Anxo 08/Febreiro/2018
Torta de mazá de Victoria 08/Febreiro/2018
Olivada de olivas negras 08/Febreiro/2018
Peitugas con nata e arroz de Cuervo 08/Febreiro/2018
Pastel frío de salmón e pescada 08/Febreiro/2018
Tomates enfornados de Anxo 18/Decembro/2017
Trufas de Emilia 29/Abril/ 2018
Biscoito de Camilo con mazá e chocolate 29/Abril/ 2018
Crema cordobesa (salmorejo de tomate e mazá) 29/Abril/2018
Salsa de tomate 08/Febreiro/2018
Mousse de chocolate da casa dos Monstros 08/Febreiro/2018
Barcos de endivias con tzatziki de cabaciño 08/Febreiro/2018
Torta de verduras 08/Febreiro/2018
Fabes con chourizo de Xosé Lois 08/Febreiro/2018
Torta de San Prudencio de Irene de Vitoria 08/Febreiro/2018
Mexillóns á Raspa 08/Febreiro/2018
Tortilla de pan da miña tía Felicita 08/Febreiro/2018
Torta de cenoura de Anxo 08/Febreiro/2018
Torta de mazá de Victoria 08/Febreiro/2018
Olivada de olivas negras 08/Febreiro/2018
Peitugas con nata e arroz de Cuervo 08/Febreiro/2018
Pastel frío de salmón e pescada 08/Febreiro/2018
Tomates enfornados de Anxo 18/Decembro/2017
Regueiros
de chocolate 28/Xullo/2017
Albóndegas
de cabaciño de Suso Q. 22/Xullo/2017
Flan
de espárragos de Rufi de la Calle 22/Xullo/2017
Bechamel
de Ricucha 01/Maio/2017
Pastel
de salmón de Ricucha 01/Maio/2017
Biscoito
novelúas 06/Abril/2017
Cabaciño
en conserva de Rita I. 02/Abril/2017
Bica
de Merche M.
02/Abril/2017
Crema
untábel de mexillóns de María José S. 02/Abril/2017
Flan
de arroz de Mariajo
02/Abril/2017
Salsa
de caramelo de Mariajo
02/Abril/2017
Farz
breizh ou far breton de Puri C.
02/Abril/2017
Salmón
con améndoas
02/Abril/2017
Allos
porros gratinados de Luisa 20/Xaneiro/2017
Pezuños
de porco enfornados
10/Xaneiro/2017
Pementos
recheos de bacallau de Irene
05/Xaneiro/2017
Empanada
de polbo da nai de Beti 03/Xaneiro/2017
Brazo
de cigano recheo de lagostiños
28/Decembro/2016
Figos
en xarope ou os figos da noiva de Victoria de Palmeira
18/Decembro/2016
Año
ao xeito de Burgos de Concha
18/Decembro/2016
O
polbo: cocción, empanada de polbo e polbo á mariñeira
14/Decembro/2016
Torta
de Santiago ou torta de améndoa da nai de Gore
14/Decembro/2016
Empanadas
de polbo: masa, cocer o polbo, masa de fariña triga, masa de fariña
milla.
14/Decembro/2016
Patacas
ao xeito do meu curmán Carlos ou picantes enfornadas
14/Decembro/2016
Masa
da empanada de Puri R. De Lugo
14/Decembro/2016
Salmón
frío de Ricucha
14/Decembro/2016
Torta
sefardí de garavanzos
14/Decembro/2016
Champiñóns
recheos de Pili de secretaría
09/Novembro/2016
Torta
de queixo cocida de Bego P. 09/Novembro/2016
Lagostiños
á laranxa e ao limón
09/Novembro/2016
Pastel
de cabracho de Jorge
09/Novembro/2016
Torta
de verduras
09/Novembro/2016
Ningún comentario:
Publicar un comentario